Fotokurs – på nett

Skap fantastiske bilder med ditt mobilkamera. Her vil du få nyttige tips på veien som gjør bildene dine bedre, og gir de større oppmerksomhet og synlighet.

Hjertelig Velkommen til online mobilfotokurs

Ta bedre bilder med mobilen din

Vi starter med noen nyttige tips som gjør bildene dine bedre og gir de større oppmerksomhet og synlighet.

Her vil du få mer inspirasjon, økt kreativitet og kunnskap. Rett og slett større glede av din fotografering og dine fotografier med mobilkamera.

Med litt kunnskap er kamera på mobilen din, et effektivt verktøy for å skape fantastiske landskapsfotografier. Et av målene i dette kurset er at å fotografere med mobilen skal fortsatt være raskt og enkelt. Derfor vil du her få et lett tilgjengelig kurs med mange tips og raske veiledninger som du kan bruke med det samme. Uansett hvordan det er utenfor der du bor. Det blir ikke mange tekniske forklaringer, her har jeg fokusert på mindre teori og mer praksis. 

Kurset vil gi deg inspirasjon og kunnskap, visuelt og teoretisk.  På en enkel måte vil du lære å få de bildene du ønsker. «Å fotografere er å male med lys». Med dette kurset ønsker jeg å gi deg en glede ved å skape noe, inspirasjon til å fotografere mer, økt kreativitet og mindfulness når du ser etter motiver. “Du skaper og er i flyt”. Det viktigste er at du bruker din unike personlighet og kreativitet sammen med det jeg vil lære deg her.  Gjør oppgaver, vurder bildene dine over tid og fotografer og “se” etter nye motiver.  

I dette kurset vil du lære:

 • Hvordan du kan utvikle deg til å ta bedre bilder med mobilkamera
 • Vi øver oss på landskapet du har rundt deg
 • Hvilke muligheter og det enkle med å fotografere med mobilkamera.
 • Vi skal fordype oss i bildekomposisjonens betydning for landskapsfoto.
 • Hvordan skape økt synlighet i sosiale medier
 • Hvordan skape blikkfang
 • Du vil også lære enkle øvelser som skaper dybde og en følelse av nærvær i fotografiene dine.
 • Vi går igjennom mobilkameraets funksjoner, slik at du får mest mulig ut av ditt mobilkamera
 • Og til sist vil du lære deg ulike måter å finne de motivene som kan gi en betrakteren et ønske om å være akkurat i det landskapet du har fotografert.
 • Målet er at ditt mobilkamera skal bli en forlengelse av deg, som du bruker intuitivt. Det vil gi deg fotografier som er mer enn bare en dokumentasjon eller avbildning. Ofte blir resultatet så bra at du kanskje må få mer lagringsplass på mobilen. Det kan fort bli mange bilder. Dette blir gøy!

Litt om meg

Jeg heter Vigdis Settem og bor i Bærum. Selv har jeg 20 års erfaring som fotograf. Høyere utdannelse innen Fotokunst og diplomoppgave innen film. Lang erfaring med fotokurs for private, firmaer og Aktivitetshus. Jobber i dag som Fotograf/kunstner.  Fotografering har gitt meg så mye! Møter med nye spennende mennesker, en indre ro, det å kunne skape noe, et levebrød, et ønske om stadig utvikling, lære nye ting og ikke minst se natur og mennesker med nye øyne. Og med dette fotokurset vil jeg gi deg muligheten til det samme! 

Ta fantastiske bilder med mobilen

Dette er et nettkurs for alle som liker å fotografere med mobilkamera. Flere og flere har et ønske om gode bilder i sosiale medier og ellers. Så her lærer du hva du kan gjøre for å få bildene ennå bedre. Men det viktigste er at du fotograferer unike bilder, farget av din personlighet, kreativitet og følelse.  Ved hjelp av noen «Verktøy» skal jeg hjelpe deg til at dine fotografier blir slik du ønsker. Og likevell beholder ditt unike preg. Det blir gøy å kunne heve nivået på bildenen dine med enkle grep. Gleder meg til vi møtes.

Du kan se kurset når du vil under kursperioden

Alt vi går igjennom får du på videofiler, slik at du kan se og jobbe med kurset når det passer deg best. I løpet av kurset vil du få teori, inspirasjon og oppgaver, som vil gi deg vekst både personlig og som fotograf. Kurset tar du i eget tempo.

Sted: Der du er. Kurset er nettbasert. Og kan taes når som helst og hvor som helst. Du kan se undervisnings videoene flere ganger.

Du får:

 • Fotokurs i ca 60 minutter. Del det opp i eget tempo. f.eks 15 minutter over 4 dager.
 • Du tar kurset der du er, gjerne i din egen stue
 • Online, du tar det i eget tempo, når du vil
 • Sett gjerne videoen på pause underveis, og ta en ting av gangen
 • Det er fokus på det praktiske
 • Du har tilgang på kurset 1 år fra du kjøpte kurset
 • Du får Oppgaver, så du kan øve deg på det du har lært.
 • Jeg er tilgjengelig for tilbakemeldinger og spørsmål på mail 1 mnd
 • Du kan se kurset på mobil, ipad eller pc/mac
 • Du kan også gi kurset i gave
 • 100% fornøyd garanti Hvis du av en eller annengrunn ikke er fornøyd, sender du bare en mail til meg innen 14 dager. Og du får pengene tilbake.

Pris Nå kr 950,- Betal inn til kontonummer: 2601 37 42919 eller vipps #698670

Velkommen til kreative, lærerike og inspirerende uker!

Påmelding eller spørsmål til Mail: v@vigdissettem.no Eller melding til: Tlf: 91842783 (tar kun telefonen etter avtale)

Du kan lese litt mer om Mobilkamera og fordelene ved det her

Gleder meg til å kunne dele min lidenskap – Fotografering med deg.

Velkommen til dager i vekst og mer glede og morro med kamera!

Har du spørsmål eller ønsker å kjøpe kurset, send meg en mail/melding.

Mail: v@vigdissettem.no

PS! Bli gjerne venn med meg på FB og Instagram:
https://www.facebook.com/vigdissettemartwork
https://www.instagram.com/vigdissettemartwork/

Follow by Email
Instagram