Kontakt

Fotograf Vigdis Settem

Fotokunst laget for ditt hjerte og sjel. Som er tidløse og som du kan ha glede av lenge. Og gjerne i store formater – Fotokunst som gir glede – refleksjoner og innsikt

Jeg er her for å hjelpe deg, ta kontakt for spørsmål og bestilling.

Mail for mer informasjon og booking

Mail: v@vigdissettem.no

Tlf: 91842783

Holder til i Bærum, men sender uinnrammede bilder over hele Norge og verden.

La oss bli kjent

Hei Jeg heter Vigdis Settem og er en fotograf og kunstnersjel som har holdt på med fotografi siden 1997. Jeg har spesialisert meg på det jeg gjør best og som står mitt hjerte nærmest. Fotografier som er litt annerledes, med litt mer følelser og personlighet. Mitt ønske er å gi betrakteren en følelse av noe – noe igjenkjennbart,  ord til sjelen – utenom tid og rom – noe tidløst.– Øyeblikk som varer .

Jeg jobber i hovedsak med Fotokunst. Og har gjort det for det meste, siden jeg begynte å utdanne meg på heltid som fotograf og fotokunst i 1997. Det ble 6 års utdannelse + workshoper med annerkjente internasjonale fotografer. Mye god lærdom og mange gode menneskemøter.

Firmaet mitt ble «født» en vår dag i 1999 i Bærum. Studio Settem ble firmanavnet og senere ble det kun til navnet mitt, Vigdis Settem. Og fra første stund har fotografering av mennesker stått meg nærmest. Nysgjerrigheten til mennesker og fotografering, har også ført meg til bl.a coaching, noe jeg også fordyper meg i nå. Håper at min fotokunst vil gi deg stor glede både i ditt sinn, hjerte og på veggen.

Er tidligere antatt på bl.a Sørlandsutstillingen og Telemarksutstillingen.  Har spisset meg inn på det jeg er best på og står mitt hjerte nærmest; Fotokunst.

Har høyere kunstutdannelse innen fotografiske og digitale medier. Og har deltatt på flere Fotoworkshop med bl.a Morten Krogvold og  Joyce Tenneson.

Som fotograf og visuell kunstner vil jeg gi  deg bilder som snakker til hjertet ditt og din sjel. Gjennom mine fotografier og D.G.A (digital graphic work)/montasje fotografier, vil jeg fylle verden med symboler, farge, følelser og litt mystikk. Har flere separat- og gruppeutstillinger bak meg.

Vigdis Settem works mainly with own projects and has several separate and group exhibitions behind it. As a photographer, she has also done portraits, wedding, photo cours and also other assignments for designers,  the media and a number of companies for many years.

She is a photographer and a visual artist for You who love works who speak to your heart. Through her photographs and multiple exposure, she is here to fill your world with symbols, color, feelings and a little bit mystery.

CV

Utdannelse:

Oslo Fotokunstskole 1997

Fotokunsthøyskole for fotografiske og digitale medier, v/Professor Robert Meyer 1997-2000

Multimediedesign I og II, Noroff Diplomoppgave Film 2000-2002

Morten Krogvold Workshop på Vågå I-II-III i årene 1995 -2007

Joyce Tenneson, workshop på Saga, NORDphotography 2018

Innstalasjoner/utsmykninger:

Bærum Kommune

Har også fotografert for:

Asker og Bærums budstikke, Kvinner i business, Vi over 60, Aneiris Design, Støtt Media AS, Bærum kommune, Steinriket, Edison Reklamebyrå, Møy , Guidance, Clinic 1, Nytt Image, Livets blomst, Regresjonsakademiet, Akasien Begravelsesbyrå, Unike Hjem, Settem Steinindustri og noen flere…. Bl.a forfatter portretter.

UTSTILLINGER

Kunsthall Grenland, juni 2021

Galleri POP, Langesund mai/juni 2020

Fotografiets dag, Preus museum 2016

Galleri Godager, 2016

Telemark utstillingen, 2015

Bamble Bibliotek, 2015

Almekraft i Porsgrunn, Livet 2015

Utsmykning, Bærum kommune, 2011

Sørlands utstillingen, 2007

Kommune huset i Bærum, 2000

Utsnitt, 1999

INNKJØPT AV: 

Bærum Kommune

Wrightegården, Langesund

Og mange privatkunder og kunstklubber.

Arrangementstøtte/Stipend:

Arrangementstøtte, Bamble kommune, 2020

Ta kontakt: Mail: v@vigdissettem.no Tlf: 918 42783

Org nr: 980665070

Follow by Email
Instagram