Fotokunst

Eksklusiv fotokunst i små opplag. Skap ditt unike uttrykk i ditt hjem, på hytta eller på kontoret. Fotografiene kan fåes på FineArt papir, aluminiumsplate, skumplate eller lerret. Fotografiene kan også monteres på materialer som tåler vann. De kan da henge ute i all slags vær. Kan også levere fotografier som er montert på støydempede materialer.

Bilder du finner i mitt nettgalleri er tilgjengelige i begrensede utgaver, signerte og nummererte. Du kan få de i forskjellige størelser. Mange av fotografiene gjør seg spesielt godt i store størelser. Spør gjerne om pris. De trykkes på det beste fotokunstpapiret eller som Giclee trykk. Jeg sender bilder både i Norge og internasjonalt. Ønsker du bildet innrammet kan jeg være behjelpelig med det. Er bildet en gave? Da kan jeg sende/levere bildet direkte hvis det ønskes.

«Verdens Ende»

Hvert bilde har sin historie. Dette er bilder som jeg håper treffer deg, berører ditt hjerte og gir deg glede i mange år. Portrettene mine er kjent for å være tidløse og det håper jeg bildene er også.

Og hvert bilde sin historie kan du lese om i bloggen min. Som du finner til høyre under «Hva skjer».

Bildene fåes i forskjellige størrelser fra str 30 cm x30 cm og oppover til 2 meter.
Bildene kan trykkes på fotopapir, giclee, lerret og aluminiumsplate
Priser fra kr 2800,- Ta kontakt for eksakt pris.

Her er link til Nett butikken

Follow by Email
Instagram