Foto print

Fotografiene printes på kvalitets papir av et av norges største fag fotografi laboratorier. Bildene kan printes på forskjellige papir og underlag.

Bilder opp til 30 cm x40 cm

Standard Print er prisgunstige bilder i topp kvalitet både i forhold til oppløsning og holdbarhet.

Ønskes bildene produsert på storformatprinter, må dette spesifiseres som «Premium Print» i bestillingen.

Standard Foto

Halvblankt papir med fin struktur, 250gram

Papiret har en lett struktur av perler i overflaten og en høy hvithetsgrad. Vi leverer dette produktet når det bestilles ulaminerte bilder med maks str 30x40cm.

Leveres i str fra 10x10cm til 30x40cm.

Standard matt

Dette en type akvarell papir som mange vil betegne som «FineArt print». Papiret har en matt jevn overflate med en svak varmtone. Papiret gir bildene et intenst, men naturlig uttrykk, siden man ikke får noen forstyrrende reflekser.

Leveres i str fra 10x10cm til 20x30cm.

Til store bilder /veggbilder:

Akrylglass

Neptun et kompromissløst produkt hvor du får den beste printkvaliteten kombinert med en Hot Press Facemount montering på et polert og herdet 5 mm akrylglass.

Det gir en unik dynamikk og dybde til bildet. Bak monterer vi en ramme som gir gjevn distanse fra veggen og enkelt oppheng. 

Aluminium

Bondframe er et stilrent produkt med høy kvalitet. Det har et enkelt moderne uttrykk som fremhever bildet når det henger på veggen.

Bildet monteres på en 3mm tykk sandwichplate av aluminium og sort PVC kjerne. Platens stabilitet og helt jevne overflate gjør at Bondframe fungerer fint også i store størrelser. Bak på platen monterer vi en sort treramme som oppheng. Montering på vegg blir enkelt, og opphenget er nesten usynlig når produktet betraktes fra siden.

Moduler

Touchrammer er en stor suksess som singelramme. Det er et kvalitetsprodukt i stilren design som setter bildet i fokus. Touchrammer egner seg godt til å sette sammen i collager.

Familieveggen med høykvalitetsbilder presentert på en moderne måte er populært og løsningen er Touch Modul fra oss. Touch Modul er et produkt som kan utvides.

Premium Print

Premium Print produseres på våre EpsonStylus Pro storformatskrivere med opptil 11 farger. Disse printerne bruker Epson UltraChrome HDR blekk med pigmentert farge for sikre best holdbarhet og kvalitet.

Vi printer opp til 60’’ dvs. 150 cm bredde, og uten begrensning på lengde. På Premium Print behøver du ikke forholde deg til angitte størrelser og vi produserer bildet i eksakt ønsket format.

Premium Luster

Premium Epson Lustre fotopapir, 260 gram.

Dette papiret er fotografenes favoritt. Det har en fin perlestruktur som bryter lyset slik at papiret både blir mer behagelig å betrakte, samtidig som strukturen gjør det mer hardført.
Premium Epson Lustre blir derfor brukt når du bestiller ulaminerte bilder.

Fine Art cotton

Bomullspapirer som brukes til Fine Art- og kunstproduksjon, 300 gram.

Cotton Smooth Bright- og Natural er topp kvalitet innenfor Fine Art papir. De er laget i ren bomull og er syre- og ligninfrie. Bright har høy hvithet og Natural har en varmere tone, men begge har en jevn matt overflate som gir et flott bilderesultat.

Cotton Texture Bright og -Natural har de samme egenskapene som overfor, men med en teksturert overflate.

Alle papirene her har ekstremt høy farge gamut og svart nivå.

Mitt fag fotolaboratorium er sertifisert Digigraphie-produsent og disse papirene brukes i denne produksjonen.

Premium Radiant

Epson Watercolor Radiant white, 190 gram.

Et litt tynnere FineArt papir med en fin struktur og en høy farge gamut. Siden papiret kun er 190gram anbefales det å klebes til bakplaten ved forstørrelser.

Papiret brukes som standard i Lundeby Studio Album.

Premium Baryta

Premium Baryta, 305gram.
Dette papiret er det som tilsvarer baryttpapiret, fra den analoge tiden. Struktur og tone er som papiret mange kjenner igjen fra mørkerommet, men nå tilpasset bildeproduksjon på storformatskrivere. Papiret egner seg svært godt til svart/hvitt produksjon.

Canvas/lerret

Epson Water Resistant Canvas matte, 375gram.

Dette bomullsbaserte lerretet er syre- og ligninfritt. Lerretet har en naturlig toning som påvirker hvitnivået noe, men har til gjengjeld en høy farge gamut og sortnivå. Den matte canvasen har en refleksfri overflate og gir nydelige bilder.

Vi varmlaminerer alle lerretsbilder i vakuumpresse med satinmatt laminat. Dette bevarer det naturlig matte uttrykket. Det øker holdbarhet og kvalitet betraktelig, samtidig som det muliggjør rengjøring av lerretet med en fuktig klut.

Er du ute etter oppspent Canvas: Vi benytter Epson canvas som leveres med satinmatt varmlaminat som standard. Ved laminering smeltes en hinne inn i canvasen slik at den kan rengjøres med en fuktig klut. Laminering gjør også bildet motstandsdyktig mot riper og oppsprekking på kanter og hjørner. Det inneholder også UV-filter som beskytter mot skadelig lys og gir bildet en antydning varmtone.

Plakat print

Printes på 180 grams papir.

Maks bredde 110cm.

Kalender

Digitaltrykkes på 300g kartong. Velg mellom Skandia hvit, Diamond varmtone med skimmer eller Multi Art Silk hvit. Kalenderne er trykket på frem og bakside av de tykke arkene.

Jeg kommer med forslag til forskjellige design og setter inn dine bilder. Jeg er her for å hjelpe deg. Ta kontakt for spørsmål eller pris.

Follow by Email
Instagram