Nå i sommer blir det åpent studio/Galleri etter avtale. Vi flytter tilbake til Bærum, så her blir det gode priser på fotokunst. I nettbutikken har jeg satt ned prisene på alle sort hvitt fotografier og noen av de er inkludert innramming fra Midgaard kunst og rammer. Her vil du finne fotokunst som har vært antatt på Sørlandsutstillingen, Telemarksutstillingen, Preus foto museum og andre juryerte utstillinger. Noen av fotografiene er trykt på fine art fotopapir, giclee trykk, Mixed art på lerret, også har jeg et utvalg kunst kort inkludert konvolutter.

Så nå i sommer blir det 1/2 pris på alle fotografier med ramme, jo større ramme jo bedre tilbud. Skikkelig flyttesalg! Det er også 25% på alle ferdig printet fotografier og giclee trykk. Jeg har aldri rabatter på bildene ellers, så benytt sjansen nå til å kjøpe fotokunst til gode priser. Ta en titt i nettbutikken eller avtal en tid for å se bildene i studio/galleriet her på Stathelle.

Hjertelig velkommen!

Villsau
Følg og lik oss:
Follow by Email
Instagram